Forthcoming Events:

Past Events:

30/01/2019

Oikeudenkäynti ilman kustannuksia - onko se edes mahdollista?

Litigation funding & after the event insurance
- mistä näissä on kyse?

Syntyneen riidan riskien vakuuttaminen ja ulkopuolisen sijoittajan mukaantulo oikeudenkäynteihin arkipäiväistyy. Aihe on entistä useammin esillä myös Suomessa – tule kuulemaan miksi näin on.

Aika: Keskiviikko 30.1.2019 kello 12.00-16.00
Paikka: Krogerus, Unioninkatu 22, Helsinki

Suuretkin yritykset käyttävät vakuutuksia ja sijoittajia apunaan rajoittaakseen oikeudenkäynnistä aiheutuvia riskejä tai hoitaakseen oikeudenkäynnit jopa täysin ilman kustannusvaikutuksia. Vaikka yrityksen varoja ei tällöin sitoudu oikeudenkäyntiin, yritys voi vaatia ja valvoa oikeuksiensa toteutumista. After the event -vakuutuksilla voidaan pienentää jopa oikeudenkäynnin vastaajaksi joutuneen yrityksen riskejä.

Iltapäiväseminaarissa käymme läpi kansainvälisten yhteistyökumppaniemme kanssa oikeudenkäyntien rahoittamisen ja oikeudenkäyntiriskien vakuuttamisen käytännön kokemuksia ja tulevaisuuden näkymiä. Puhujina toimivat Krogeruksen asiantuntijoiden lisäksi mm. Partner Patrick Schröder Freshfields Bruckhaus Deringeriltä sekä Senior Partner Alexander Qvennerstedt Jardine Lloyd Thompson Groupista. Seminaari on englanninkielinen.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tilaisuuteen liittyen, voit olla yhteydessä Elisa Joki-Anttilaan
(elisa.joki-anttila@krogerus.com, puh. 029 000 6368).