Krogeruksen webinaari: Yrityksen johtaminen kriisitilanteessa - vastuut ja strategia

Tervetuloa Krogeruksen webinaariin, jossa keskustelemme professori Seppo Villan ja Accenture Oy:n johtajan Carl Haglundin kanssa yrityksen johtamisesta kriisitilanteessa.

Aika: 20.5. klo 9.00-10.15
Paikka: Lähetämme webinaarin osallistumislinkin sähköpostitse päivää ennen webinaarin alkua
Ilmoittautuminen: Otathan yhteyttä sähköpostitse jos tahdot ilmoittautua webinaariin

Yritystoiminnassa tulee vääjäämättä vastaan haastavia tilanteita, kuten oikeudenkäynnin tai välimiesmenettelyn uhka tai itseään tai sopimuskumppania koskevat äkilliset maksuvaikeudet tai vakavat väärinkäytösepäilyt. Tällaiset erikoistilanteet vaativat hallitukselta ja toimivalta johdolta poikkeuksellista huolellisuutta ja vaikeita päätöksiä kiireellisessä aikataulussa. Webinaarissa keskustelemme mitä hallituksen ja toimivan johdon on tällaisissa tilanteissa otettava päätöksenteossa huomioon ja miten strategiaa kannattaa suunnitella ja toteuttaa. Webinaarin sisältö rakennetaan ennakkokysymysten ympärille.

Panelisteina webinaarissa toimii Helsingin yliopiston kauppaoikeuden prosessori Seppo Villa ja Accenture Oy:n johtaja ja entinen puolustusministeri Carl Haglund. Keskustelua moderoi Krogeruksen riidanratkaisuryhmän osakkaat Kirsi Kannaste ja Thomas Kolster.

Lisätietoja siitä, kuinka käsittelemme henkilötietojasi, löydät tietosuojaselosteestamme.

Share: