Krogeruksen webinaari: Ajankohtaista työ- ja sopimusoikeudesta pandemiaolosuhteissa

Tervetuloa Krogeruksen webinaariin, jossa asiantuntijamme keskustelevat vallitsevan koronaviruspandemian vaikutuksista työnantajan näkökulmasta.

Aika: 21.4.2020 klo 9.00-10.15
Paikka: Lähetämme osallistumislinkin sähköpostitse päivää ennen webinaarin alkua
Ilmoittautuminen: Otathan yhteyttä sähköpostitse jos tahdot ilmoittautua webinaariin

Tilanne Suomessa ja muualla maailmassa on varsin poikkeuksellinen, haastavat ajat vaativat koko yhteiskunnalta poikkeuksellisia toimia. Korona vaikuttaa yksittäiseen yritykseen monella eri tapaa, yksi ensisijainen aihe on henkilöstöön liittyvät asiat poikkeustilanteessa.

Tilaisuudessa paneudutaan erityisesti ajankohtaisiin asioihin työoikeuden saralla sekä keskustellaan käytännön tasolla hallituksen ja työmarkkinajärjestöjen toimien vaikutuksista yrityksiin. Lisäksi webinaarissa keskustellaan tilanteen vaikutuksista yritysten sopimuksiin ja mm. kysymykseen siitä, muodostaako koronapandemia ylivoimaisen esteen sopimuksen täyttämiselle ja mitä yrityksen tulee ottaa huomioon, jos se harkitsee vetoavansa tai sen sopimuskumppani vetoaa ylivoimaiseen esteeseen.

Webinaarin sisältö rakennetaan ennakkokysymysten ympärille ja osallistujana voit myös esittää kysymyksiä webinaarin aikana.

Panelisteina webinaarissa toimii Carola Möller ja Kalle Hynönen, keskustelua moderoi Kirsi Kannaste.

Lisätietoja siitä, kuinka käsittelemme henkilötietojasi, löydät tietosuojaselosteestamme.

Share: