13/04/2017

Traineeden rekrytointipäivä keräsi innostuneen osallistujajoukon

Hakijoiden keskuudessa erittäin positiivisen vastaanoton saanut traineeden rekrytointipäivä järjestettiin toista kertaa tiistaina 11. huhtikuuta Krogeruksen toimistolla. Syyskuussa alkavan traineejakson rekrytointipäivään oli kutsuttu 18 hakijaa hakemusten perusteella.

"Rekrytointipäivän tarkoituksena on antaa hakijoille mahdollisuus tutustua Krogerukseen sekä työntekijöihimme", kertoo traineeohjelmasta vastaava HR specialist Annina Ahlroth. "Samalla hakijoilla on mahdollisuus tuoda osaamistaan monipuolisesti esiin erilaisten yksilö- ja ryhmätehtävien kautta". 

Krogerukselta päivään osallistui traineeden ohjaajina toimivia lakimiehiä sekä HR-tiimi. "Rekrytointipäivä on myös Krogeruksen lakimiehille parempi tapa tutustua hakijoihin. Voimme vastata hakijoita askarruttaviin kysymyksiin rennommassa ilmapiirissä ja näyttää käytännössä, minkälaista on työskennellä osana tiimiämme", kommentoi rekrytointipäivässä mukana ollut senior associate Helena Kalmanlehto.

Päivän päätteeksi haastattelimme myös rekrytointipäivään osallistuneita hakijoita, jotka kommentoivat päivän kuluneen vauhdilla: "Koko päivän on ollut tekemistä, mutta ohjelma oli jaksotettu todella hyvin", kertoo yksi osallistujista. "Meillä oli todella hyvä ryhmä. Päivän aikana tuli nähtyä kokonaisvaltainen kattaus Krogeruksesta, ja saimme paljon tietoa puolin ja toisin", jatkaa toinen osallistuja. "Rekrytointipäivä on myös ollut hyvä tilaisuus peilata omaa osaamistaan." 

Rekrytointipäivään osallistuneet hakijat saavat päivästä myös henkilökohtaisen palautteen oman kehittymisen tueksi.  

Haku kevään 2018 full-time-traineeohjelmaan käynnistyy elo-syyskuussa 2017. Lisätietoja traineemahdollisuuksista Krogeruksella Careers-sivuilla

Share: