20/03/2017

Trainee-kokemuksia Krogeruksella

Krogeruksen syksyn 2017 traineehaku on käynnissä. Kysyimme kolmelta Krogeruksen kevään traineelta, Johannalta, Tuulilta ja Annamarilta, mikä heitä omassa työssään kiinnostaa ja miten he ovat päätyneet työskentelemään juuri kyseisen oikeudenalan pariin.

"Innostuin riidanratkaisusta opintojeni aikana, erityisesti välimiesmenettelykurssilla", kertoo Dispute Resolution -ryhmän trainee Johanna Salo. "Riidanratkaisu on oikeudenaloista yksi vanhimpia, ja sen kautta harjaantuvat erityisesti taidot kirjoittamisessa ja argumentaatiossa. Kaikki riidat ovat erilaisia ja tarjoavat omanlaisiaan haasteita", Johanna jatkaa.

"Ajankohtaiset aiheet, kuten tietosuoja, brändin hallinta verkossa sekä tekijänoikeudet, saivat minut kiinnostumaan kaupallisista sopimuksista ja IP-asioista. Olen kiinnostunut mobiilisovelluksista ja teknologiasta, ja on palkitsevaa tehdä itseään aidosti kiinnostavien asioiden parissa töitä", kertoo Commercial Contracts ja IP-ryhmien trainee Tuuli Toivanen

Krogeruksen Transactions-ryhmän trainee Annamari Engelberg on kiinnostunut yritysmaailman ajankohtaisista tapahtumista: "Transaktiot-ryhmässä työskennellessä hahmottaa myös yritysjuridiikan eri osa-alueiden liittymäkohdat. On kiinnostavaa olla mukana prosesseissa, joista voi lukea myös mediasta." 

AKTIIVISUUS JA KYKY SOPEUTUA UUSIIN TILANTEISIN TEKEVÄT HYVÄN TRAINEEN

Johanna, Tuuli ja Annamari ovat yhtä mieltä siitä, että aikaisempi työkokemus asianajotoimistossa ei ole välttämätöntä traineepaikan saamiseksi: "Loogisesta ja analyyttisestä luonteesta on apua. Lisäksi pitää olla rohkeutta kysyä itseään askarruttavista tai epäselvistä asioista", Tuuli kertoo. 

"Ryhmätyökokemus sekä yleinen ajanhallinnan osaaminen ovat tärkeitä", kommentoi Johanna. "Lisäksi kyky sopeutua uusiin tilanteisiin on olennaista. Samana päivänä voi tulla useita eri töitä ja joutuukin ottamaan lennosta toisen tehtävän työn alle", Johanna jatkaa. 

"Työ sisältää paljon selvitystehtäviä, tiedonhakua, oikeuskäytännön selvittämistä ja oikeuskysymysten tutkimista. Aktiivinen ote työhön ja halu oppia vievät pitkälle", Annamari summaa.

KROGERUKSEN TRAINEET VASTAAVAT

Minkälaista on traineen arki Krogeruksella? Voit soittaa suoraan traineellemme ja kysyä heidän kokemuksiaan Krogerukselta. Traineemme vastaavat kysymyksiin puhelimitse keskiviikkona 22. maaliskuuta klo 14.00–15.00:

  • Tuuli Toivanen (Commercial Contracts / IP), puh. +358 (0)44 368 1825
  • Johanna Salo (Dispute Resolution), puh. +358(0)44 750 5634
  • Annamari Engelberg (Transactions), puh. +358 (0)44 561 1056

Haku Krogeruksen syksyn 2017 Full-time-traineeohjelmaan päättyy 26. maaliskuuta ja valinnat huhtikuussa järjestettävään traineehakijoiden rekrytointipäivään tehdään viimeistään 31. maaliskuuta.

Traineeohjelmiin liittyvissä kysymyksissä vastaa Krogeruksen HR Specialist Annina Ahlroth, puh. +358 (0)29 000 6341, e-mail: annina.ahlroth@krogerus.com.

Share: