05/03/2018

Näin nappaat traineepaikan

Oletko edennyt opinnoissasi siihen vaiheeseen, että traineepaikan hakeminen on ajankohtaista? Krogeruksen associate traineet syventyvät neljän kuukauden traineejakson aikana heitä eniten kiinnostavaan praktiikka-alueeseen. Tarjoamme traineelle alkusysäyksen uralleen, tilaisuuden näyttää osaamistaan ja kehittyä yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Traineeohjelmat ovat Krogerukselle äärimmäisen tärkeitä myös rekrytointikanavana: monet lakimiehistämme ovat aiemmin osallistuneet traineeohjelmiimme.

Mutta miten traineeksi oikein pääsee? Millainen hakemus ja henkilö herättää huomiomme? Vastaus on yllättävän yksinkertainen. 

1. Ota selvää

Jos luet tätä kirjoitusta, se on jo hyvä alku. Ennen hakemuksesi kirjoittamista ota selvää praktiikka-alueistamme.

Katso minkälaisissa toimeksiannoissa autamme asiakkaitamme ja mistä juuri nyt puhutaan.

Lisäksi voit tutustua Krogeruksella traineeden esimiehinä ja rekrytointivastaavina työskenteleviin lakimiehiin: Joakim Jansson, Miikka Keränen, Jussi Häyrinen, Simo Autio ja Taru Kovanen.

 2. Kerro meille mikä sinua motivoi

Olemme kiinnostuneita niistä hakijoista, jotka osaavat kertoa ja perustella selkeästi, mikä praktiikka-alue heitä eniten kiinnostaa, miksi he haluavat työskennellä kyseisessä tiimissä, ja miten harjoittelupaikka sopii yhteen heidän tulevaisuuden suunnitelmiensa kanssa.

Valitse hakulomakkeelta maksimissaan kaksi sinua eniten kiinnostavaa praktiikka-aluetta. Kerro, onko sinulla työkokemusta kyseisestä praktiikka-alueesta, mitä olet oppinut ja miten voit hyödyntää oppimaasi tulevalla traineejaksolla. Jos sinulla ei vielä ole alan kokemusta, osoita motivaatiosi muulla tavoin: Kävitkö mielenkiintoisen kurssin, luitko artikkelin, tapasitko inspiroivan asiantuntijan tai oletko aktiivinen jossain järjestössä? 

3. Tuo persoonasi esille

Emme etsi traineeta, jotka mahtuvat samaan muottiin. Tuo siis persoonasi esiin hakemuksessa. Meitä kiinnostaa millainen kollega olet ja arvostamme tulevissa krogeruslaisissa halua oppia, uteliaisuutta ja taitoa hyödyntää osaamistaan tiimin ja asiakkaidemme hyväksi. 

Hakuajan päätyttyä käymme jokaisen hakemuksen huolella läpi ja kutsumme noin 25 hakijaa rekrytointipäivään. Osallistut päivän aikana ryhmä- ja yksilötehtäviin ja pääset tuomaan oman osaamisesi esiin monipuolisesti. Samalla tutustut krogeruslaisiin ja toimistoomme. Rekrytointipäätökset teemme heti rekrytointipäivän jälkeen.  

Hakemaan pääset täältä. Lisätietoja Krogeruksen traineeohjelmista antaa Talent Specialist Saara Keränen, saara.keranen@krogerus.com, (0)29 000 6829. 

Odotamme innolla hakemustasi!