21/04/2017

Krogerus jälleen Suomen suosituimpien juridiikan työnantajien joukossa

Oikeustieteen opiskelijat ovat valinneet Krogeruksen jälleen Suomen suosituimpien juridiikan työnantajien joukkoon. Tulos käy ilmi Universumin opiskelijoille suuntaamasta Finland's Most Attractive Employers 2017 -tutkimuksesta.

"Omaan työnantajavalintaani vaikuttivat ensisijaisesti se kuinka Krogeruksella nuorten työntekijöiden urakehitykseen panostetaan ja meissä nähdään paljon potentiaalia. Krogeruksella on myös nuorekas ilmapiiri ja matala hierarkia", kommentoi maaliskuussa 2017 Krogeruksella traineeohjelman jälkeen aloittanut associate Ella Soldan. "Lisäksi tärkeää on huomion kiinnittäminen työntekijöiden hyvinvointiin. Tästä hyvänä esimerkkinä on kevään aikana järjestetty mindfulness-luentosarja", Ella jatkaa.

"Olemme ylpeitä siitä, että opiskelijat ovat jälleen valinneet Krogeruksen yhdeksi suosituimmista työnantajista. Haluamme tarjota jatkossakin työntekijöillemme avoimen ja kannustavan työympäristön, jossa he pääsevät kehittymään oman alan ammattilaisena", toteaa Krogeruksen henkilöstöjohtaja Piia Järvinen.

Universum toteutti tutkimuksen lokakuun 2016 ja helmikuun 2017 välisenä aikana. Tutkimukseen vastasi 13 495 eri alojen opiskelijaa 40 yliopistosta ja korkeakoulusta. Vastaajista 468 oli juridiikan opiskelijoita.

Lisätietoa tutkimuksesta on saatavilla Universumin kotisivuilta