31/03/2017

Krogeruksen transaktiot-ryhmän assistenttitiimi etsii uutta kollegaa

Krogeruksen transaktiot-ryhmän assistenttitiimi etsii uutta kollegaa avustamaan lakimiehiä monipuolisissa transaktioihin liittyvissä tehtävissä. Assistenttitiimistä Ella, Pirjo, Elena, Tupuna ja Emmi kertovat omasta työstään ja tiimistään.

"Assistentin työssä motivoivat mielenkiintoiset ja vaihtelevat toimeksiannot sekä yhteistyö lakimiesten kanssa", kertoo Ella. "Tässä työssä hyvät yhteistyötaidot tulevat tarpeeseen. Asiat harvoin menevät kuten on suunniteltu: kalenteri ehtii muuttua monesti saman päivän aikana, ja hyvät organisointitaidot tulevat tarpeeseen", jatkaa Pirjo.

Krogeruksella assistenttien työhön kuuluvat muun muassa asiakirjojen, tarjousten ja esitysmateriaalien valmistelu, tiedonhaku, alkuperäisdokumentaation ja toimeksiantoihin liittyvien tietojen hallinta eri järjestelmissä. Lisäksi assistentin työkenttään kuuluvat kaupantekotilaisuuksissa eli signing- ja closingvalmisteluissa avustaminen sekä kokousten, konferenssien ja matkojen järjestely.

Aikaisempi työkokemus asianajotoimistosta ei ole välttämätöntä mutta hyvät tekniset taidot ja muun muassa Office-ohjelmien hallinta on tärkeää. Elena korostaa assistentin kykyä työskennellä kiireisessä ympäristössä: "Tavanomaista työpäivää ei ole, joten myös ajoittaisen epävarmuuden kanssa on hyvä osata elää."

Transaktiot-ryhmän assistenttitiimissä työskentelee yhteensä 8 assistenttia sekä 2 assistenttiharjoittelijaa. "Meidän tiimissämme parasta on luottamus ja hyvä ilmapiiri kollegoiden kesken", kommentoi Tupuna. "Apua saa aina kaikilta", täydentää Emmi. "Kiireisessä ja vaativassa työssä yhteistyö on kultaakin kalliimpaa!"

Hakuaika assistentin tehtävään päättyy 6. huhtikuuta. Lisätietoja tehtävästä löytyy hakuilmoituksesta, ja tehtävään liittyvissä kysymyksissä vastaa Piia Jokela, Manager, Assistant Services, e-mail: piia.jokela@krogerus.com, puh. +358 (0)29 000 6330.