13/12/2016

Kesän 2017 traineet rekrytoidaan arviointipäivässä

Haku kesän 2017 traineeohjelmaamme on nyt käynnissä. Perinteisten haastattelujen sijaan kutsumme traineehakijat arviointipäivään maanantaina 9.1. Päivä koostuu erilaisista yksilö- ja ryhmätehtävistä, jotka antavat hakijoille mahdollisuuden tuoda esiin oman osaamisensa monipuolisemmin. Krogerukselta päivään osallistuvat traineeden ohjaajina toimivat lakimiehet sekä HR-tiimi.

"Uskomme, että päivästä jää sekä traineehakijoille että ohjaajille aiempaa parempi rekrytointikokemus. Samaan aikaan traineehakijat pääsevät aidommin fiilistelemään, minkälaista on olla osana porukkaamme.", traineeohjelmasta vastaava HR specialist Annina Ahlroth kertoo.

"Osallistujat voivat tehtävien lomassa keskustella ja kysyä lakimiehiltä ja syksyn traineeltamme mistä tahansa, mikä heitä kiinnostaa liittyen työskentelyyn Krogeruksella. Päivä tulee varmasti olemaan mielenkiintoinen ja mukava kaikille osallistujille", lisää arviointipäivän suunnittelussa mukana ollut associate Tommi Lind.

"Trainee-ehdokkaille annetaan päivästä myös henkilökohtainen, kirjallinen palaute, jota voi hyödyntää oman kehittymisen tukena - joko Krogeruksella tai muualla", Annina jatkaa.

Tutustu kesän 2017 traineeohjelman hakuilmoitukseen tästä. Hakuaika traineeohjelmaan päättyy 27.12. Arviointipäivään kutsutaan 24 hakijaa hakemuksen ja ansioluettelon perusteella. Päätökset kutsuttavista henkilöistä tehdään 30.12. mennessä.

Share: