21/05/2018

Kesän 2018 traineejakso käynnistyi perehdytysviikolla

Kesän 2018 associate traineet aloittivat harjoittelujaksonsa Krogeruksella viime viikolla. 11 uuden traineen perehdytysviikko käynnistyi yhdessä managing partnerimme Mårten Knutsin kanssa Q&A-tunnin ja aamiaisen merkeissä. Keskustelua käytiin muun muassa Krogeruksen kulttuurista ja hyvän traineen ominaisuuksista. 

"Krogerus on avoin, moderni ja innostunut. Samoja ominaisuuksia toivomme myös meillä työskenteleviltä traineelta. Hyvä trainee on aktiivinen ja kiinnostunut sekä liiketoiminnasta että ihmisistä", kertoo Mårten. 

Perehdytysviikko jatkui tutustumisella Krogeruksen liiketoiminta-alueisiin. Toteutimme perinteiset osakkaiden pitämät liiketoimintaesittelyt tällä kertaa uudella tavalla: uudet traineet ottivat ensin itse selvää liiketoiminnastamme kyselemällä ja etsimällä tietoa eri lähteistä. Ryhmätyönä tehdyt lyhyet esitykset esiteltiin muulle ryhmälle.

Viikon aikana tutor-lakimiehet ohjeistivat uusia traineeta työtehtäviin ja Krogeruksen työskentelytapoihin. Uutta asiaa ja opittavaa tulee perehdytysviikolla paljon, mutta työskentelyyn perehtymisen rinnalla on tärkeää tutustua myös tuleviin kollegoihin. Perinteiseen tapaan perehdytysviikon lopulla kaikki Krogeruksen traineet kokoontuivat viettämään iltaa yhdessä, tällä kertaa curlingin ja hohtogolfin merkeissä. 

Lue keväällä 2018 Krogeruksella työskennelleiden traineeden kokemuksista täältä. Tutustu traineeohjelmiimme ja kurkkaa FacebookistaInstagramista, LinkedInistä ja Twitteristä, mitä toimistollamme tapahtuu.